Обiйди нас горе i бiль

Обійди нас горе і біль

Не забути ніколи мені,
Гіркі сльози і крики,
Коли віра відсутня в душі,
Прокидається ненависть, байдужість.

Обійди нас горе і біль,
Помолися за брата у церкві,
Відречися навіки від зла,
Від холодного погляду в спину.

Скільки нам іти по землі,
Недовірою серце зривати?
Щоб дивитися гірко на тих,
Які впали тяжко додолу.

Так живу я на грішній землі,
Щоб побачите сонячне світло,
Щоб любити, щоб любили мене,
Але нам не дають вільно жити.

Обійди нас горе і біль,
Залиши нас ненависть і злість,
Подаруй Україні любов,
І ласкаву дитині усмішку.


Рецензии