Тримай мене за руку

Тримай мене за руку.

Тримай мене за руку. І повір:
я виведу з пітьми тебе. Врятую.
Допоки поряд я, ніякий звір
не нападе. І тебе не пошматує.

Я буду поряд. В радості й біді.
Тебе ніколи, сонце, не покину!
І, лиш одна залишившись, тоді
ти зрозумієш зразу - я загинув.

Та... навіть привидом нікуди не піду!
Ховаючись у шкапі, у гітарі,
з тобою завжди , завжди буду тут -
охороняти сон твій від кошмарів...


Рецензии