В тридев ятому царствi...

В тридев'тому царстві...

В тридев'ятому царстві, так, в царстві, в котрому
вже немає війни, ані зради, ні крові.
І від шибениць очі не ріже вже людям давно...

...я шукаю тебе. Щоб забрати, з собою, додому -
там вже труни з вінками давно нам готові...
І налили нам трунок в бокали, сказавши - в бокалах вино.


Ти за мною підеш, бо ти віриш в те маривне Завтра,
що настане. Це правда - Настане! Настане... колись.
Ти за мною підеш. Недалеко... Далеко за правду
мало хто з нас ходив... Так що Господу ти помолись.

Плями, плями червоних троянд нам на білу до сліпу одежу
подарують, стріляючи в спину. Ховаючись у пітьмі,
наші добрі фанати, відмуштровані гієни манежу,
що скандують:
- В атаку!
...залишаючись за ворітьми.

Ти за мною підеш? А навіщо? Повір, я шуткую...
Не потрібно міняти твій Рай на короткий кошмар...
В тридев'яте твоє... не піду, за тобою. Жалкую -
не побачити вже нам, удвох, візерунки від хмар...


Рецензии