108-Ti amo-

Ti amo, dolche dona!
Доля моя червона, аура моя біла.
Долечки помаранчі на таці з теракоти такі солодкі,
як твоя шкіра.
Крапельки моря солоні на твоєму волоссі.
А на моєму сніг.
Чарочка граппи зігріла б тіло моє задубіле.
Але вже давно не п'ю
і не ваблять трунки мене ні міцні, ні терпкі.
Лише твої поцілунки, дихання твоє гаряче.
Хочу тебе побачить, але не можу.
Наче хтось пелену накинув.
Через намітку неба сиплеться сніг.
Юначе, ти народитися зміг
В храмі оцім старому...


Рецензии
Очень лирично, греет.... А ты случаем не поешь?

Сергей Куранов   30.01.2015 22:14     Заявить о нарушении
Нет, Серж, слухом обделен :-)

Валео Лученко   31.01.2015 10:50   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.