frаgментарность

твоих слов фрагментарность,
рук жжение,
признаний элементарность
солод
вино
брожение

и все распаленные войны
крестовые походы,
спокойствие истребя
побед не достойны,
если не ради тебя

#

твоїх слів фрагментарність,
рук зайве опалення
очей випадкова хмарність,
наче неба хмарення

і війна вже не вільність,
вона вже потреба
але навіщо всі жертви,
якщо не заради тебе


Рецензии