Зичу щастя...

Зичу щастя і кохання
В День нарождення твоє.
Біль не чути й роставання,
Цінувать, що Бог дає!

Дарувати радість людям,
У душі тепло нести.
Хай надійно й легко буде
По життю тобі іти!

Побажаю насолоди,
Добрих друзів, щирих слів,
Сили, настрою, погоди,
Хай лунає в домі спів!

                Подрузі Матвійчук Тамарі у яскравий День народження.


Рецензии