Олекс ю Богдановичу

Ненька Украіна сина народила
І просив ти силу в матінки землі,
Ти плекав надію,щоб здійснились мрії
І щоб пощастило в творчості тобі.

Бог почув молитву матері твоєї,
Бо в її надії віра в тебе є.
Стать народним-це твоя заслуга
І любов народна зігріва тебе.

А творить шедеври всі на сцені
"Одруження","Приборкання дівчат",
Грати принців,Бурю підіймати
Бурю оплесків отримувати кожен раз.

Маєш ти повагу та любов людей,
Йдуть на тебе у театр,кричать всі "Браво!"
Зачаровуєш серця людей
Тож нехай Господь благословляє і надалі.

Ми бажаємо тобі натхнення,
Повний зал присутніх там людей,
Сонця в серці,радості багато
І благословення кожен день!


Рецензии