Я теперя сав7 дарослый

І й маГу сь судзіці й КахШчей Ж.
А то шо він мні гондэ
Одным пальцэм шось прэ шч.

Гусі-лебедзі зь селі й на й ойстрав
Ій уж страв панаемсь!
От сейчас мы вазьмёма
Шчэ й хлебнём в Дурня шчей.

Дімка во й как прам колосс.
1 раз – і все пЕть
Понев буквочькы ш гоньде й,
А ны то шо 7ейСТВ
(По эНьТэйВэ).

От мы й ш  тозе, Р, папРопФаф П
Го так во пакрысе
Што-та ліпкае с мЁдам С.
Ага. Да. В Васыле Й.

Погадай жэ мні, Коль лес,
Дэ шо в нас будэ здесь.
А то шоськы ны тое
Мы тут гондэ плытэм.

Дама ф чорнам. Паштовка.
Гэто ліст ат сябе зь:
Коб ты ззів памыйДойРый,
Шо ву рылый ф сраче!

Да. Жывёт Ёг недолга.
Но улад ф7 дае:
Так! Пся крэв! С ухЧахСковым фш?!
А ну йды срач сфой еш!..

Бо ш суйсіт добро гоныць
Но оно ф7 во, глень.
Рас! – с машыны й в колодяз
Мыла все да Брыле.

А вы жылі п с таблоід?
Ну, с Говном, шэ й Сфыннетк.
А с ны тое ны сёе?
Колы тая шызьзе.

Да! Канава в вас в сне
Фсю фікальЛійЮх фгэп.
Ну, й куда підыш? К ГОМнеш?
Так ведь купляны ф Петр!

...ну, от пікСелей з 8
са забора хошь сЕсть?
пліт гные, бачь, в мынтэй


Рецензии