крик душi

Моя осінь почалася ще в середині липня.
Увійшла рішуче в будинок , скинула на підлогу білий теплий светр і посміхнулася, налила води в чайну чашку, відчинила вікна.
Місяць вікна навстіж та скрипучі двері.Обдерті підвіконня замість балкона і занадто міцна сигарета, докурена до фільтра, не загашена в попільничці.Розчесані в кров руки і пом'ята сорочка, на свіжій наволочці світле волосся, прикриті очі і ніколи не радісна музика на телефоні, ледь чутно.
Моя осінь лягає поруч і гладить по волоссю, притискається і цілує в губи.І обпалюють ночі з неодмінно розкритими вікнами.Голодні комарі, нічні метелики, купа планів і як правило мрії, які ніколи не збуваються.
Цієї осені, приблизно в середині серпня я торкалась моря.
Холодними пальцями по неспокійній воді і мокрому піску.
Рука в руку.
Рука в руку.
Недо-обручка на безіменному пальці, перетягнуте чорною резинкою відрізане і трохи темніше волосся. хвилини у тиші під шум закипаючого чайника.
Щось нове, близьке.
Сірі очі, не відриваються від пальців, спритно рухаються по сенсорних кнопках.
Спокій.
І немає необхідності когось ненавидіти.
Ниючі зуби і ніби надвоє розколюється голова. І ні слова про тебе. Хоча треба-ж, ось вони ...слова... Мені стає страшно, коли я розумію що ти ніколи не побачиш осінь. Мій дурний вигаданий принце. Ти ніколи не помреш, коли/якщо я заплачу.


Рецензии