***

Ми божеволіли, розриваючи сорочки на шматки. Ми курили так часто, зі свистом тягаючи, мнучи, кусаючи фільтри / губи / пальці. Образи запивали китайським чаєм. По балконах пробиралися на найвищий дах.
Тягнули посмішки, пришивали міцніше грубими нитками. Сердець щілини замазавши цементом переховувалися від загроз, по-тихому в під'їздах. Від мами відмахуючись "Добре мам, все не серйозно".
Грали то в сильних, то в слабких, ламаючи пальці об чиїсь чужі плечі. І тисячний раз цілуючи асфальт шепотіли, що час лікує.
Наша з тобою вина в десятках очей, що граючи гасили? Кусаючи губи, ніби це дійсно перший раз, 15/16/20 свічок гасили.
Ти пробач, що я друг, але не тобі. Прости, так і не вивчила тобою улюбленого Ес Соя. І в цю ніч все-таки погасила світло.
Я просто Море, в чиїхось збитих долонях. Лечу від істерик і іншої нісенітниці. Ти вибач, що була занадто вільною і так і не стала найкращою...
Щоб мріяти не потрібно ковтати щось ховаючи / стискаючи в долонях так терпко. Ти дорогу в наш старий будинок запам'ятай. Коли потрібно - йди. Адже піти від тебе не зумію.
Так і живемо тепер. Запізнившись на останній автобус. Плутай будинки / ключі / парадні. Я не чекаю більше твого приїзду. Запиши адреси, голоси, але забудь як звали. Ти вибач, я вже не пам'ятаю про який фінал мріяли
...

І так дивно мені, коли ім'я твоє кришить зуби.
Пам'ятаю вулиці, де щасливими не стали.
Є акорди, що душать, сутулість.
Відпускаю...
Ми всього лише діти, і знаєш, ми грали.


Рецензии