Навiщо втримуeш себе?

Навіщо втримуєш себе?

Навіщо втримуєш себе
І кулаки стискаєш сильно?
Штовхни у бік ганебне зло,
Що посміхається у очі.
Розбиті душі на землі,
А ти один кульгаєш в пеклі,
Стікає кров, жахлива біль,
І хтось у темряві чекає.
Як відійти у бік на мить?
Щоб сліз не бачити й зітхань,
Проймає тіло гіркий крик,
Тяжкі кайдани не розбити.
Але до мене підійти,
Ти не наважишся ніколи,
Бо гострий погляд розіб'є,
Пихату гордість на шматки.
Тобі залишилось блукати,
Але ніколи не пізнати,
Години спокою і втіх,
У пеклі моторошно гнити,
Ти залишишся навіки.


Рецензии
Михаил!Ваше стихотворение по теме перекликается с 66 сонетом Шекспира.Сильный накал чувства боли. Я правильно поняла: стих нерифмованный? Спасибо за чтение моих стихов. Была бы благодарна за любой отзыв. С уважением Надежда.

Надежда Фурзенко   19.02.2015 12:31     Заявить о нарушении