Не клич

Не клич мене ти у минуле більше
І поглядом своїм не проводжай.
Ти просто ніжно,мило посміхнувся,
Відкрив маленький світлий рай.

Не клич мене і зараз в сьогодення,
З тобою все одно нікуди не піду!
Бо ми ніяк не можемо змиритись,
Що назавжди покинули біду...

Не клич мене ти майбутне раптом
І не кричи мені у слід своє "пробач."
Ти ж знаєш,що цього не буде вже ніколи
Навіть у чужих,незнайомих нам думках.


Рецензии