Лист солдату

Привіт солдате,чого не пишеш?
Розкажи як там тобі..
Чи сильно небо почорніло?
Яи є життя на цій землі?

Чи є там ще хоча б надія,
Надія на життя просте?
Чи воля в морі загубилась,
Як той хлопчина із війни...

Як твоя дівчина?Чекає?
А як матусенька?Жива?
Як ти себе почуваєш?
Чи не замерз ти там бува?

Пишу листа тобі,солдате...
Своє життя ти збережи!
Не дай війні цій злій зламати
Свою країну назавжди!


Рецензии