Люба Таня!

Сьогодні свято у Танюшки!
В моеї кращої подружки,
Тебе, я хочу привітати
Та віршик цей подарувати

Добра,Кохання,Щастя,Миру!
Щоб завжди сонечко світило
А ще, бажаю довго жити.
Життю радіти, та любити!

Хороших друзів навкруги!
Щоб не втішались вороги..
Щоб була світлою дорога
Та милість, від самого Бога.

Хай усмішка, завжди квітує
Коханий, все життя шанує!
Прийми моє щире вітання,
Моя найкраща, люба Таня!
24 01 2015 Р
Вікторія Р


Рецензии