Як я була малою

Як я була малою,
Мені чудову казку россказали
Про світ чудовий,
Про чудові дні,
Де в світі тому
Ластівки літали
Де сонце сяяло,
Як у огні
Де люди було добрі і співали
Співали так, що чув їх увесь світ

Та ось пройшли літа і не один
Прошла й та казка,
Й цвітом поросла,
І вийшла дівчинка та на поріг
І стала казоньку читати
А казонька та стала зовсім інша,
Нема в тій казонькі
Щебету пташок ,
Не має в ній і сонечка ясного,
І співу пісні так щоб чув весь світ
А є лише похмурі чорні хмари
Які нависли з сили на землі
І аби розігнати оті хмари
Потрібна сила, розум, міць


Рецензии