Доход

А слово звонкое «доход»
Имеет множество значений:
Доход – движение вперёд –
И ценностей приобретенье.

Молитва до небес доходит.
И в должный, выстраданный час
Всё, в чём нуждаемся, приходит
Необходимое для нас.

Да, нужно приложить усилья,
Чтобы инертность превозмочь.
Растя в молитвах духа крылья,
Поможем Богу нам помочь.

Дойти до Врат бы нам суждённых.
Мы обувь лучшую найдём
Прекрасных мыслей просветлённых.
И до Священных Врат дойдём.
***

"Дохід" – багатозначне слово.
У будь-який поважний час
Звертаємось до нього знову.
Воно йде діями до нас.

Молитва до Небес доходить.
В час вистражданий і належний
Все, що потрібне нам приходить.
Можливості у нас безмежні.

Дохід – це цінностей придбання.
Докласти треба нам зусилля,
Терпіння, мужність та старання,
Щоб виростити духа крила.

Дійти би до Воріт суджених.
Підхоже знайдемо взуття
Думок ясних. Та повсякденність
Спрямуємо до майбуття.
***


Фото из интернета





         


Рецензии