Про дверця до серця

В гарячих долонях розчиняться дверця,
Засяє промінчик, що теплиться в серці,
І те відчуття, і бажання, і крила,
І погляд, і подих, і ніжність, і сила,
І лагідним шовком тримає в полоні
Тендітна рука в чоловічій долоні.


Рецензии