Не плачте, мамо, я для вас живий

Не плачте, мамо, я для Вас живий…
Прийду вві сні, присяду біля ґанку.
Вас захищати – то є наказ святий…
Та «градом» нас накрило на світанку.

Не плачте, тату… я не повернусь,
Життя моє раптово обірвалось.
Тепер я тут – і тут за Вас молюсь…
Простіть за те, що горя Вам додалось.

Не плач, кохана, Богу лиш молись,
Бо обірвалась ниточка між нами…
Ми не могли і думати колись…
Та на могилу все ж приходь з синами.

Не плачте, діти, маму бережіть…
Я мусів захищати Україну.
В любові й розумінні ви живіть…
Не думав я, що швидко вас покину.

Не плачте, рідні, і мене простіть…
Простіть за те, що болю Вам доставив.
За Україну Господа моліть
Й щоб рідну землю кожен із Вас вславив.

Не плачте, друзі, й Ви мене простіть.
Я мусів Україну захищати…
Ви ж також рідну землю бережіть
Й не дайте ворогу цю землю розтоптати!

22. 01. 2015.


Рецензии