Щастя

Час швидко відраховує години
Не зупиняюсчийсь ні на мить

Ти увійшов в моє життя зі швидкістю лавини
І досі тіло від пристрасті горить.


Змінив моє життя ти кардинально,
Показав усі радості та кольори,
І не думала я , що все це насправді реально
Що будуть настільки прекрасними наші світанки та вечори.


Рецензии