Илем Татарстан

Куп миллэтле илем Татарстан!
Жэелеп ага идел суларын
Балкып тора синен Кол-Шарифен,
Еракларга сиркеп нурларын.

Татарстан илем, халкын батыр,
Дан таратты синен улларын,
Миллэтлэрен синен дус яшэсен
Имин булсын утэр юлларын!

Татар халкы саклый синен
Борынгыдан килгэн мирасны,
Илебез бай, тормошыбыз тыныч,
Кирэк  булган азан догасы.


Рецензии
- Резида Закирова, якшы...

Михаил Васильевич Нестеров   06.07.2021 15:58     Заявить о нарушении