Донецьк-Тероризм рейс N2015

Донецьк-Тероризм  рейс №2015

Їм потрібні:  наші землі та душі.
Нас рабами бачать вони крізь екрани.
Марять, що вони одна шоста безмежної суші…
А п’ять інших та море: дать повинні хвалебної шани.

Наплювати залізом й розтерти тіла по асфальті.
Щоб від страху душа стрімко бігла у п’ятки.
Гра ведеться без правил! У ній не буває пенальті…
Журналісти криваві записують  всюди нотатки.

Небезпека гуляла по місту без шуби та броні.
Ми її наздогнали тролейбусом, за перехрестям.
Вийшли не всі. Хтось навіки зостався ридати в вагоні…
Терористи у формі - «мамайським» зробились нашестям:

Щоб данину збирати, кормити царьків-супостатів.
Щоб нівечити тіла дівчат та плодити гидоту у світ.
Всім - брехати! З рекламних сміятись плакатів.
А мутантом-орлом та ведмедем топтати надію та цвіт.

Україно – повстань! Відрубати повинні ми спруту коріння!
Що в серця нам з екранів та книг: триголовий марксизм…
Із похмілля свободи, в обід, щоб настало державне прозріння…
Ворог – не спить. День та ніч їздить світом джип-тероризм.

Світе мирний – повстань проти зла, об’єднавшись рядами!
А інакше – загроза життю та живому на спільній планеті!
Хай заплатимо ми пасажирами, кров’ю, тілами, родами…
Нащадки згадають героїв мовчанням в останнім куплеті.

……….. ……… ……. …….. …….. ………. …….. ……. …… ……. …… ………
……… ……. …….. …….. ………. …….. ……. …… ……. …… ……… ……..
…….. …….. ………. …….. ……. ………….… …….. ………. …….. ……. ……
…….. …….. ………. …….. ……. …… ……. ………….. …….. …… . …….. ….


Поет ХХ сторіччя    23.01.2015      с.Торгановичі


Рецензии