Убили брата нi за що

Убили брата ні за що

Убили брата ні за що,
Ховали в землю як героя,
Навіщо матері герой?
Їй треба син живий і більш нічого.

Холодні стіни не зігріють,
Коли стають всі вороги,
Все косо дивляться на тебе,
Наче зрадник і садист.

Нас ненавиділи з дитинства,
Ховали правду між людьми,
Зробили з нації калік,
Пенсіонерів залишили жити.

Гримлять копійки за спиною,
Ціна росте аж догори,
Додолу падає надія,
Сміється жадібність і злість.

А завтра знову прийде лист,
Що вбили хлопця не одного,
Терпіти вже немає сил,
Чекати, що залишить горе.


Рецензии
Немає кохання на грішній землі,
Де брат іде на брата,не в нашій війні...
З повагою.

Надежда Сиденко   08.04.2015 20:53     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.