Багышла достума

Нифрэт елэйирсэн озун-озуна
Кундан-кунаартыр бу бир дэрд кими
Гайнайыр ичиндэаловла- одла
Бир кун пускурачак бир вулкан кими
Тэмиз мэхэббэтин гэдрин билмэдин
Нечэ ил саф ешгин,саф мэхэббэтин
 
Козунла кордуйун сэифини онун
Кечэ билмэйирсэн хэлэ индидэ
Севирсэн,эрини,балаларыны
Севирсэн хайаты йашайышыны,
Кечирсэн сэифиниевдэ хэр кэсин
Эринин,кечмишини,зарафатыны
Хэр дэфэ,хамыйа багышлайын сиз
Мэслэхэт верирсэн аилэнэ сэн
хэр кэсин сэифини ,эмэллэрини
Бэс нийэ кордуйун сэифи нечэ ил
Кечэ билмэйирсэн елэ индидэ.


Рецензии