а у колисц плаче вбивця

я так любив
я так її любив
міцніше від усіх зорЕй й світил,
та Бог щось не розчув мої молитви

не варта й центу щогла без вітрил
війна - фіаско , як не вкритий тил
а я без неї - програна врешт битва

я так кохав
я так її кохав
та доля враз не втримала штурвал,
ми ж проти всіх такі собі сміливці

лікарня
плач
пустий вогкий підвал
і сотні незігрітих покривал

а у колисці плаче її вбивця


Рецензии