може, варто боротись?

може, варто боротись?
може, треба боротись?
ми не бУдем боротись-
як прийшло, так підЕ

ти пробач мене, осінь
ти пробач його, осінь,
бо вплелося в волосся
почуттів кабаре

ми так думали палко,
ми так мріяли палко,
лоскотали русалки,
ми чекали весну

охмелів. мінералки?
де моя зажигалка?
передай зажигалку
і цигарку
одну


Рецензии