ти зна ш, що таке душа?

ти знаєш
що таке душа?
її ніби й нема
а так болить
так
болить

це як падають зорі
в тв;їх очах
це як рвуться артерії
в тв;їх серцях
це як падає вниз
небесний птах
який більш не підніметься
й не полетить

ти знаєш
що таке душа?
її ніби й нема
а так болить
так кричить
так щемить

й неважливо
чи птах той ще полетить
бо душі ж то нема

то що болить?


Рецензии