ти ковток нiби пива

ти ковток ніби пива прецінь гіркий а п'яниш
так п'яниш що я деколи т;ну отак і без болю
може гірший насправді ти будь-яког; алкоголю
та я далі пиш; і вливаю знов д;шу в вірш

у той вірш що розвіє тремкий і ніжний серпанок
у той вірш що відкриє купу купезну меж
хіба важко сказати людині, що ти її теж?
значно важче проснутися поруч коли прийде ранок


Рецензии