не боли мене

не боли мене
запалю свічкИ
темрявА пройде
тож ступай і ти

не боли мене
я ж не прометей
сонця не будЕ
ми в пасткАх ночЕй

не боли мене
я не сильна ні
досить годі все
я тону

в тобі

не боли мене...


Рецензии