i стулю очi на те що бачу

і стулю очі на те що бачу я
закрию вуха на те що чую
та серце все відчує

слова знецінені сірі втрачені
палку журбу у моєї сутності
лікуй мене відсутністю

бо сонця може нам забагато вже
в душі рослини не хочуть в'янути
а серцю-не розтанути

вертайсь до тих з ким ділив таємності
залиш мене у п'янкім похміллі
самотня-значить вільна

P.S. до біса взаємності


Рецензии