ти сiра

Ти сіра, нікчемна і зранена
Блукаєш уздовж поза нивами
Хай сонце яскраве грайливеє
Устами цілує коханого,
А тіло хай жалить кропивою.
А як ти хотіла, душа моя?

Як темно, то буде світліше вже
Кохання – то злука тональностей
Рутинних і нових банальностей
Милуйся-впивайся палкіше
І серед отих нереальностей
Знайди щось своє
Найрідніше


Рецензии