колись я стану твоэю зiркою

колись я стану твоєю зіркою
і світитиму
і жеврітиму
і молитимусь
щоб ти бува не спіткнувся
і не зійшов з долею зітканого шляху

а поки
я вдивлятимусь вологими очима
в тої губи з присмаком кориці
слухатиму твій найсолодший сміх
і прийму тепло руки твоєї на плечах
найтепліше тепло
найпекучіше
друг


Рецензии