у струни душ вплiтаються дотики

У струни душі вплітаються дотики
Уста впиваються в обвітрені губи
Хвилясте волосся
Ні, мені не здалося
Любиш
Тож далі пиши у серці нову містерію
Мажорним ладом з ароматом ладану
І пливи по артеріях
Мій наркотик


Рецензии