Къадала диги

Къадала ца шилизе,
Леври букIар ца урши.
Цайри гIядабдешизе,
Лебле дигила гаши.

Къадала кьакьурбаке,
КIахIайцIува итI вашун,
Дигахъуй рурсилике,
Амма вашес урхIаврун.

Къадала жегой гьава,
Гьигьбирун гьар замайзе.
Дигила цIа лабкува,
МягIна лебри гьар гъайзе.

Буриб эбкIибхIале хIяб
Мурхьле биркьоя иле.
Дигили элкьхIалкьунил,
ГIянжили элкьес иле.


Рецензии