Для меня - звезда? укр

Зірка - для мене?...

Я бачила, я все учора бачила!
Нічний туман над містом тихо плив…
Закоханий… прийшов ти… на побачення…
І зірку… на долоні… запалив…
Вона промінням сонячним горіла!
Її так гарно грали промінці!
І я любила… так тебе любила…
За зірку… що світилась… на руці…
Та зірка… що світилася… для мене…
Ніхто її побачити… не міг…
Ти не прийшов… а полум’я шалене…
Для іншої… обачливо… зберіг…
На підвіконні… з кавою… сумна я.
Тихцем душі… торкається… зима…
Та хто там? На дахУ зірки збирає…
Долоні обпікаючи дарма…


Рецензии