Разбуди меня. укр

Розбуди мене!
В крижаний покій,
Наче тать лихий,
Увірвися!
Струмків - силою!

В лихолітті зла
Я лиш прилягла...
Та скувала мла
Помахи крила.
Я без тебе - тінь,
Як кохання скін,
Милий мій...

Ти прилинь, з"явись!
Чи хоча б наснись...
Обніми мене
Палко, як колись!
Поєднай світи,
В душу прорости
Пагоном гінким
Крізь замети зим!

Пристрастю накрий!
Лід, що поміж крил,
У вогонь долонь
Ти візьми в полон!

Розбуди мене!
І зима - мине,
І засяє скрізь
Сонце осяйне!
Зійдуться світи
Різні -
Я і ти.
Посеред біди
Проліском цвісти...
21.01.14


Рецензии