Не играю

Ні, я з вами не граю –
Ви для мене як вимерли.
Моя хата не з краю –
Просто в іншому вимірі.

Розбавляють інтригами,
Доливають брехні, -
Та ніколи не стане це
До вподоби мені.

Я в ці ігри не граю -
П’ю життя так, як є.
Ну а хто розбавляє –
Той собі і псує.


Рецензии