Потому

Чому так боляче?
Бо так тобi i треба -
Вдкрила душу i стояла просто неба.
То, як алтар, - повинно бути свято,
А ти що коїш? - прохiдна кiмната!
I те не дивно, ранить що сильнiше
Камiння тих, хто розташован ближче.


Рецензии