Думки

Мої думки линуть в небо.
Ось я є і ось мене нема.
Думки можуть все, що хочеш.
Хочеш тут, а ти вже там.
Перелинути у думках
можеш ти на небеса
і на Марс, луну і сонце,
і до Бога в небуття.
Думки- це є безкінечність.
Вони линуть повсяк час.
Вони здійсненні і нездійсненні.
І страшні, і добрі, злі, примарні.
Вони можуть бути, які завгодно
і часу в них нема.
Бо думки є безкінечні.
Ось живе людина й ні.
Зупинити думки неможливо.
Можна тільки виправити їх.
Без думок нема людини,
бо із них складаємсь ми.
Які думки до нас прилинуть,
такі й люди вийдуть з нас.
Думи, думи- це перинки.
Піддмухнули й полетіли.
а не трогать цю перлинку,
вона вляжеться на Вас.


Рецензии