Вiдчуваючи неминуче

Я проводжаю поглядом востаннє
Твій силует на тлі могутніх гір,
Твоя бадьорість, попри намагання,
Болить у  грудях мов німий укір.

Твій шлях на небо від землі прямує,
Ти бачиш світло крізь пітьму страждань.
Та близько лихо!- Серце мое  чує
І не приховує гучних повстань.

То ж зупинися, не крокуй до неба,
Достатньо новобранців із крильми.
А ти мені земний до болі треба,
Вже досить душ, побудьмо ще людьми.


Рецензии
Найкращі убивають там найкращих
з братів зробили ворогів.
Вверху завжди збирається гниле,пропаще .
Свобода це жити без верхів.

Назар Свириденко   22.01.2015 09:48     Заявить о нарушении
Погоджуюсь.

Яна Счастливая   25.01.2015 17:57   Заявить о нарушении