Яр

Сериндикай хкатай рагъ хьиз
Вун зи чандиз хуш хьана   яр
Цуьк акъатай  емишрин багъ хьиз
Вуна зи рик/ ак/ бушна хьи  яр

Хтана зи сивел  квахьай хъвер
К!вачерик акатна къе зи звер
Ширин мецел ийиз к!ан я эвер
Ви т!вар кьуна  са анжах зи Яр

Ви ширин сес алат тийиз зи рик/елай
Накъвар кьурурна вуна зи вилелай
Хъвер багъишда за ваз зи сивелай
Анжах ви т!вар хуьда зи рик/е  Яр

Чи к!анивал хуьда чна чи къене
Чирдач чна адакай гьич садазни 
Ви гафар кьада за акьван вине
Хабар я  чаз адакай кьведазни

Аллагьди чун чаз авурай кьисмет
Ийизва хьи за гьар юкъуз минет
Чи к!анивилиз це вуна тек къимет
Масад заз гьич герек туш зи к!ани яр


Рецензии