Дай-но

Дай-но мені свою руку,
хочу відчути твій дотик,
ми мов одна сполука,
млію,коли йдеш напроти.

Дай-но мені свої губи,
хочу відчути їх солод,
твоя краса мене згубить,
дай тепла,набрид холод.

Дай-но мені своє тіло,
хочу відчути його ніжність,
вилікуй,щоб серце не боліло,
внеси в моє життя свіжість.

Дай-но мені своє кохання,
хочу відчути його силу,
говори,набридло мовчання,
буду цінувати кожну хвилину.

Дай-но мені себе,
хочу побути щасливим,
мені бракує тебе,
грій як сонце,набридли зливи.


Рецензии