Сягнулось неба

Гірка сльоза торкнулась неба.
Причина їй- чиясь рука.
Моя любов -непрохана, липнева.
І твоя музика дзвінка.

Мовчать терплячі дзвони.
На свято Пасхи задзвенять.
Вони несплячі, нічні сови.
Не сплять, опівдні забринять.

Тонке гілля чолом сягнуло неба.
Почувся звук гарячого жалю.
Моя любов - непрохана, липнева.
Я вже про неї не молю.


Рецензии