Реана Таркова - Арекет эт

Табиатым агъыр ве инат, онъы яхшы билем мен,
Дюнья гузеллери сырагъа ич бир вакъыт кирмем мен,
Чокъ вакъыт яшлыкъта онъы мен пек ар эйледим,
Лякин соньра озь-озюни севдим ве кемал олдым.

Припев:
Гузель олмакъ ичюн сен арекет эт
Муим олмакъ ичюн сен арекет эт
Озюнь яхшы олсанъ сен эр бири сени севеджек.

Крымскотатарский текст: Хатидже Мустафаева
Английский текст: Реана Таркова


Рецензии