Адно акно

           Адно акно

                жарт


 Прыціснула раз прычына,
Знаемую мне жанчыну.
Ці можна у тое верыць,
Як цяжка збіраць паперы.
Заблыталася у калідорах
Дзвярэй жа там цэлае мора.
Ля кожнай стаяла у чэргах,
Дзе чууся азлоблены вэрхал.
Ох цвердыя трэба мець нервы
-На паперу нясіце паперу.
-На тую паперу есць плата,
-Не мець тую без адваката,
-Паперы даем раз у месяц,
-Кляентау у спісе за двесце,
-У першыя прыдзеце дзверы,
-Калі у дзесятых правераць,
-Паперку ту трэ размножыць.
Скананне у чэргах –О божа!
Мінула дзвярэй не мала,
І вось да апошняе стала.
А за ею гнуць у адно,
-здайце іх у адно акно!
А акно адно сказала
-паперау прынеслі мала!

 

 

 


Рецензии