Сумно..

Серце по Тебе
СУМУЕ..
Хто?
Дасть Йому
Притулок..
Хто Вгамуе?
Зима вже
Землю Вкрила..
До Тебе Хочу
Мати Крила..
Лiтом Сонце
Буде Свiтити-
До Тебе Мрiю
Полетiти..
Осень Дощем
Мов Камiнням
По Склу
Буде Бити
-Поперек Усе
Тебе
Буду Любити.
Весна Розкрие
Квiти
Щоб Жити,
Та Дуже
Хотiлося
Тебе
Хотiти
*
Авжеш
По Весни
Все Живе
Кохання
Потребуе..
Це Ще Бiльш
Моi Почуття
До Тебе
Розтурбуе
*
Тому Прийдется
i Далi
По Тобi
Сумувати..
Бо Нiким
Крiм Тебе
:)
Мене Не Можна
Вгамувати..


Рецензии