Императрiця

Султанiе хiба можна
КОХАТИ?
Та НИ.
Ну майже Тiльки
ВТИХИ для..
ОБЛИШЬ ци ЗАЙВИ
Сподивання-
Це лише ЧАСУ
Марнування..
Бо Жити з Нею-
Це ПЕТЛЯ:(
На Перший Погляд-
То Вона Гарненька,
Прiваблива i
Молоденька:)
i прiКРАШАЕ
Краевид-
Тим,що НА Лице
поЗаду-нижче Спины,
Тэж неПоганый Мае Вид..
Але-в Неi Пiднебэння
ЧОРНЕ-наче в Злого
КОБЕЛЯ..
i як Ii ЩЕ Цiлувати?
Та-НИ ЗАЩО!!
в Ней що ни Слово-БЛЯ та БЛЯ..
Така Розбещена Корова..
К тому же ДУЖЕ Жадна
До Рубля..
А каже Ще-ИМПЕРАТРИЦЯ!!
"императриця"-по об`явленню у Газети..
-Точно Звiдтiля..
Ми iй Вiдмовимо-
Шукай Дурницю.
Языка покажемо-
i Вуаля:):):)


Рецензии