Оберiг

Якось випадково на Весні,
Я тебе побачив у ві сні,
І з тих пір шукаю знов і знов
Я свою омріяну любов.
Шкода, що тебе я не зустрів,
Сто шляхів здолавши, сто морів.
Та колись настане щастя час,
Доля все ж зведе з тобою нас,

Ніч казковим туманом клубочиться,
Хай кохання моє тобі насниться.
В небі зоряний пил, як сніг роїться,
Хай кохання моє тобі насниться.

Я тобі змайструю оберіг,
Щоб він зло розлук прогнати зміг.
Буде безкінечним наш роман,
Зло йому не страшне і обман.
Щастя важливіше над усе,
Зустріч нам кохання принесе.
Вірю я в здійснення світлих мрій,
Тільки не згуби дарунок мій.


Рецензии