Мае заердае дыл худы пыррыккаей

Мае заердае дыл худы пыррыккаей,
Мае сагъаес мае хъуыры ныссагъд,
Мае фаендтае та ноггуырд саеныккау
Нае лаеууынц аеппындаер аенцад.

АЕркаес ма маем иу хатт лаембынаег,
Лаембынаег каесынаей у цард.
Нае уыддаен аез никуы абыраег,
Нае мае хъуыд абыраеджы кад.

Каей тыхтае на байсысынц тохаей?
Каей фаеллой нае хаессы баеркад?
Цаергаесаей ма ракаесын хохаей
`Мае мысын мае мадаелон `взаг.


Рецензии