Агь рурси

Дигила гъайни цаби,
Кьаркьала гонабируй.
Дигахъуйла хIулбани,
Цаби дягI-миъ бицIахъуй.

Припев
Агь рурси баладара,
ХIу нам цаца дигахъуй,
ХIу багьандан хIал-жанра,
Нуни мяшт дирхIадируй.

ХIу мякьла хIаругьале,
Усес цаб нам ца гIязаб.
ХIу гьарахъле ругьале,
ХIулбани диру дахъ заб.

Лебил дунъя шабируй,
ХьанцIа нур царри дия.
ГIямру гьарахъле диркIуй,
Дархдикаби нушия.


Рецензии