Гуморемка Кум

Кум піднявся ,поряд  пляшок – гора, в руці «літра».
Не знає ,то ніч , чи вечір.
« А  де  ж та, клята кума ?! »
« Залишила мене, одного , серед зимнього лісу!!!»
«Літру» тримає,  як вогонь , Прометей.
Шукає сліди ,  чи стежку….
«Вернуся … до  дому,  посаджу куму  в конуру!!!»
«Щоб вірна була, на цепу!!!»


Рецензии